top of page
Wellbeing.hu
Wellbeing.hu kezdőlap (1).png
Wellbeing.hu irodai közeg

Cégvezetők felelőssége

A világ gyors változásaival párhuzamosan munkavállalói elvárások is átalakulnak. Ma már nemcsak a fizetés és karrierlehetőségek, hanem a munkahelyi jóllét is kulcsfontosságú az elégedettség és teljesítmény szempontjából.

Innovatív megoldásaink segítenek vállalatának megteremteni az ideális munkakörnyezetet, képzéseinkkel és programjavaslatainkkal ösztönözni tudjuk munkavállalóit, teljesítményüket növelni, és és közös célunk hogy hosszútávon stresszmentes, kiegyensúlyozott munkakörnyezetet alakítsunk ki.

Az új munkaerő:
A munkavállalók igényei a változó világban

Napjainkban a munkavállalók sokkal többet várnak el a munkahelyüktől, mint pusztán jövedelmet. Fenntartható életet, mentális és fizikai jóllétet, valamint egy támogató, befogadó munkakörnyezetet szeretnének. Az ESG (Environmental, Social, Governance) sztenderdek egyre fontosabbak a vállalatok számára, és a munkavállalók elkötelezettsége szorosan összefonódik ezekkel az értékekkel és hozzájárul a fenntartható eredményes gazdasági működéshez.

Az új munkaerő wellbeing.hu

HOGYAN ÉPÜL FEL A VÁLLALATI
WELLBEING STRATÉGIA?

wellbeing vállalatoknak felmérés
FELMÉRÉS

Ajánlatunk teljes körű vállalati wellbeing-megközelítést nyújt:
- stratégiai átvilágítás,
- pszichoszociális kockázatok felmérése
- és kulcsfontosságú információk gyűjtése.
Cégünk olyan vállalatoknak kínál megoldást, akik elkötelezettek munkavállalóik jólléte és elé-
gedettsége iránt, befektetnek egy támogató környezetbe, és nyi-tottak innovációkra a wellbeing, egészség és mentális egészség területén a hosszú távú érték- teremtés érdekében.

wellbeing vállalatoknak csapat irányítása
IRÁNYÍTÓ KÖZPONT LÉTREHOZÁSA

Létrehozunk egy belső bizottságot (HR, EHS, CSR, Employer Branding, jog, marketing, belső kommunikáció), amely elkészíti a vállalati egészségfejlesztési tervet. A dokumentumban meghatároz-zuk:
- a tennivalókat,
- felelősöket,
- határidőket
- és a költségeket.
Rendszeres találkozókon követjük az előrehaladást, és projektme-nedzsmenttel biztosítjuk a zökke-nőmentes fejlesztési folyamatot.

wellbeing vállalatoknak képzés
KÉPZÉSEK

Belső kollégákat képzünk a wellbeing és a mentális egészség témaköreiben, akik önkéntes alapon a munkájuk mellett támo-gatják ezt a belső fejlesztési folyamatot és szorosan együtt-működve az irányító bizottsággal az előre meghatározott wellbeing stratéga és vállalati célkitűzések mentén.
Képzéseink pedig nemcsak a munkavállalókat, de a vezetőket is felkészítik a mentális egészség támogatására és a stresszkeze-lésre.

Az ígéret: Siker és kiegyensúlyozottság, hosszútávú értékteremtés

Együttműködésünk eredményeképpen vállalatuk garantáltan kiegyensúlyozottabb és boldogabb munkahelyet teremt.  A munkavállalók mentális és fizikai egészsége javul, csökken a fluktuáció, nő a vállalati eredményesség és termelékenység.  Vezetőik pedig olyan tudást szereznek, amellyel hatékonyan vezethetik csapatukat a vállalati célok felé.

 

Ajánlatunk nem csupán szolgáltatáscsomag, hanem útmutató a vállalati wellbeing stratégia kialakításához. Motivációnk és küldetésünk a jóllét integrációja a vállalati kultúrába, támogatva Önt és csapatát a magas szintű wellbeing program kialakításában és fenntartásában.

 

Fontos elvárások a fenntarthatóság, munkahelyi wellbeing prioritása, ESG sztenderdek szigorodása, munkahelyi kultúra és sokszínűség támogatása, valamint digitális eszközök és technológia a wellbeing terén. A vállalatoknak a jövőben nemcsak üzleti eredményeikre, hanem fenntartható és támogató munkahelyi környezetükre is fókuszálniuk kell a versenyképesség és társadalmi elvárásoknak való megfelelés érdekében.

bottom of page