top of page
pszichoszociális kockázatfelmérés

Felmérés

Életegyensúly felmérés a munkavállalóknál

A Remente életkereke egy hatékony eszköz, amellyel felmérheti életegyensúlyát és azonosítani a fejlesztésre szoruló területeket. Az életkerék különböző területekre van felosztva az élet, beleértve az egészséget, a kapcsolatokat, a karriert, a pénzügyeket és a személyes fejlődést.

Által életed minden egyes területének értékelése és a fejlesztésre szoruló területek azonosítása, te olyan célokat tűzhet ki és olyan változtatásokat hajthat végre, amelyek segítenek egy kiegyensúlyozottabb életet élni.

Az egészség a kiegyensúlyozott élet és az életkerék egészségének elengedhetetlen összetevője szakasz tartalmazza a fizikai egészséget, a mentális egészséget és az általános jólétet. Fizikai Az egészség olyan szempontokat foglal magában, mint a testmozgás, a táplálkozás és az alvás. Mentális egészség magában foglalja a stresszkezelést, az érzelmi szabályozást és a pszichológiai jóllétet. Az általános jólét olyan tényezőket vesz figyelembe, mint az éberség, a meditáció és önellátó.

Az életkerék kapcsolatok szekciójába tartozik a család, a barátok, a romantika kapcsolatokat, társadalmi kapcsolatokat. Elengedhetetlen a pozitív és egészséges megőrzéshez kapcsolatokat a kiegyensúlyozott életvitel érdekében. A karrier rész tartalmazza a munka életét, beleértve az Ön munkáját, pénzügyi stabilitását és általános elégedettségét szakmai élet. Az életkerék pénzügyekkel foglalkozó része az Ön pénzügyi egészségével és stabilitásával foglalkozik. Aztmagában foglalja a költségvetést, a megtakarítást és a befektetést. A pénzügyek lényeges összetevői a kiegyensúlyozott életet, és a pénzügyi stabilitás elérése vezethet nyugalmat és csökkenti feszültség.

Az életkerék személyes növekedési szakasza magában foglalja az Ön szellemi és személyes fejlődését fejlesztés. Ez magában foglalja az Ön érdeklődési körét, hobbijait és általános fejlődését egyénileg. A kiegyensúlyozott élet eléréséhez elengedhetetlen a tanulás és a növekedés folytatása. Miután felmérte életegyensúlyát az életkerék segítségével, azonosíthatja a területeket amelyek fejlesztést igényelnek, és célokat tűznek ki a pozitív változások érdekében. Használva A Remente célmeghatározási funkciójával létrehozhat SMART-ot (Specific, Measurable, Elérhető, releváns és időhöz kötött) célok, amelyek összhangban vannak az Ön értékeivel és prioritások.

Például, ha felismeri, hogy fizikai egészsége javításra szorul, megteheti tűzz ki célokat a rendszeresebb edzésre, az étrended javítására és a több alvásra. Által céljait kisebb, jobban kezelhető feladatokra és beállításokra bontani határidők betartásával motivált és elszámoltatható maradhat. Használhatja a Remente-t is Szokáskövető a céljait támogató egészséges szokások létrehozásához és nyomon követéséhez. 

A Remente célmeghatározó funkciója lehetővé teszi a fejlődés nyomon követését és az ünneplést is az eredményeidet. Ha átgondolod az eredményeidet, motivált maradhatsz és folytasd a pozitív változásokat az életedben. Az életének rendszeres felmérésével gyensúly és fejlesztési célok kitűzése a figyelmet igénylő területeken, vezethet a kiegyensúlyozottabb, produktívabb és teljesebb életet.

Örömmel segítünk!

Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, hogy mielőbb bevezethesse a Remente appot a saját szervezetében is!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk!

bottom of page